fbpx

Optimizare SEO

Pentru a înțelege mai bine semnificatia denumirii va spunem ca SEO reprezintă optimizarea pozitionarii în motoarele de căutare, un proces de perfectionare a pozitionarii care sa favorizeze vizibilitatea paginii dvs web în cadrul aparitiei sale făcută în lista motorului de căutare prin Search Engine Optimization. Este o subcategorie a marketingului online SEM care este reprezentata de totalitatea tehnicilor prin care un website este propulsat printre primele alegeri ale listei de căutare, reusind sa fiti mereu cu un pas înaintea concurentei.

Furnizorii și webmasterii au început optimizarea de site-uri pe la începutul anilor 1990, recunoscandu-se incetul cu incetul valoarea clasificarii superioare și a vizibilitatii în mediul on-line. În prezent, SEO este un complex de tehnici, menit sa ajute la obtinerea celor mai bune rezultate de vizibilitate online, pozitionari avantajoase ajutand astfel la obtinerea un trafic organic și o creștere semnificativa a publicului ținta. SEO fiind o unealta a marketingului online promite sa plaseze afacerea dvs pe internet pentru a fi accesibilă miloanelor de utilizatori astfel încât aceasta metoda devine o unealta puternica menita sa maximizeze vanzarile și potențialul afacerii. Aplicand tehnicile de optimizare pentru motoarele de căutare descrise mai sus va vom asigura o fundatie solida de la bun început. Totodata veți putea asigura vizitatorilor online o experiența bogata, în relatarea afacerii dvs oferindu-le un continut relevant, bine structurat și atractiv reusind astfel sa dezvolte o cale de comunicare directa în companie și publicul ținta.

SEO ajuta la:

– o mai buna vizibilitate
– intaietate în fata concurentei
– oamenii păstrează o legătura permanenta cu compania
– reducerea cheltuielilor cu promovarea online

Cum se face SEO?

Sunt doua directii care sunt tratate paralel pentru o mai buna indexare – on Page și off Page

Pentru SEO On Page se are în vedere crearea unui design SEO Friedly menit sa capteze atenția utilizatorilor, mentinerea frecventa a comunicarii prin updatari frecvente a blogului menit sa dezvolte creșterea organica a vizitatorilor. Imaginile urcate pe web site trebuie să fie de dimensiuni mai mici pentru a se încarca mai ușor pe server.Un punct important este mărimea site-ului. Cu cât este mai mare cu atât este mai important. Ne concentram în permanenta asupra adăugării de pagini noi și a unui continut nou pentru paginile existente mentinand publicul ținta într-un interes continuu.

SEO Of Page ajuta la indexarea site-ului în motorul de căutare: link-building extern, comunicate de presa, video urcate pe site, retele sociale, campanii AdWords, forumuri etc.

Ne putem lipsi de SEO?
Noi zicem ca NU, multi dintre clientii nostrii, au castiguri mult mai mari din traficul organic decat din reclamele platite. Rata de intoarcere a investitiei este mult mai mare, decat atunci cand se plateste pentru trafic.

Adevărul este ca lucrurile nu pot fi lasate la voia intamplarii, dar nici fortate. Scopul final trebuie să fie rezistenta site-ului asupra climei instabile, asupra concurentei. Suntem aici pentru dvs pentru a crea cel mai bun produs existent pe piața menit sa mentina deschisă linia de comunicare intre compania dvs și client. La final, puteți fi sigur ca ați reusit sa creati un produs rezistent pe piața, de-a lungul anilor, iar clientii vor rămâne fideli pentru ca vor câștiga increderea de care au nevoie.

Preturile pentru optimizarea SEO se fac in functie de competitie. Nu asiguram nici unui client primul loc in google pe un anumit cuvant cheie, dar asiguram o pozitie in prima pagina. In functie de buget, orice site poate fi rankat. Ajutam clientul in identificarea cuvintelor cheie de interes, analizam competitia, si facem un plan pe 3-6 luni. Bugetul de promovare poate incepe de la 100 euro.

Suntem specializati pe optimizarea seo on page pentru WordPress & Prestashop. Pentru a vedea rezultate si pareri ale clientilor, asteptam un email la office@tandosdeluxe.ro.