Burtiera Modelatoare

Burtiera modelatoare este acel articol vestimentar care o sa te ajute sa treci cu vederea micile imperfectiuni ale burticii tale. Aceasta piesa vestimentara, o porti purta sub orice; tricou, bluza, camasa,etc. compresandu-ti burta. Astfel, vei obtine o silueta mai subtire, si, in functie de grosimea brutierei modelatoare, aceasta te poate ajuta sa slabesti. O burtiera nu este ceva de care sa iti fie rusine, ea te poate ajuta dupa nastere, cand pielea este inca intinsa, dand astfel un aspect placut siluetei tale.

Acest ajutor invizibil te va ajuta sa iti modelezi silueta, subtiind-o si modeland-o pentru orice fel de tinuta vrei sa porti.

Aceste tipuri de burtiere sunt facute din materiale elastice si confortabile, concepute pentru a subtia talia, pentru a ascunde micile imperfectiuni, astfel incat tu sa fii mai increzatoare in tine.

Cum sa alegi o burtiera modelatoare

silueta pentru burtiera modelatoare

Exista 5 tipuri de siluete si anume;

  • Silueta para ( solduri si fund bombat, umerii ingusti, abdomen plat cu sani mici sau medii)
  • Silueta rotunda sau mar (fara talie, acumulare de testut adipos pe fund si in jurul taliei, sani voluptosi si picioare frumoase)
  • Silueta dreptunghi (baietoasa, care uneori are o constitutie fragila, fara sani,fund sau solduri pronuntate iar uneori fara talie accentuata)
  • Silueta Clepsidra (talie definita, sani si fund bombate)
  • Silueta triunghi inversat (capsuna, cu umerii largi, sanii voluptosi si fund plat)

 

Pentru a scoate in evidenta frumusetea corpului tau, noi iti recomandam sa cauti o burtiera modelatoare care sa se potriveasca siluetei tale. Daca ai o forma a siluetei rotunjita, noi iti recomandam sa insisti pe linia taliei tale. Aici recomandam o burtiera in stilul celor Corset, care sunt folosite doar pe talie si se prind cu cleme sau bretele de sustinere.

 

Femeilor cu silueta dreptunghi le recomandam modelele intregi pentru rezultate maxime.  Sa foloseasca pantaloni cu burtiera pana in sutien, pentru a ridica fundul si a obtine o silueta de invidiat.

 

Cel e mai bune rezultate le vor avea persoanele cu silueta clepsidra, care nu au nevoie de prea mare ajutor. Ele vor folosi o burtiera doar pentru mici retusuri. Pentru aceste persoane este potrivita orice tip de burtiera, fie ca este tip chilot, pantalon sau integral. De asemenea, acest tip de persoane pot folosi fara frica si ciorapi modelatori.

 

Pentru femeile care au o silueta in tip para, ele trebuiesc sa isi reduca din zona soldurilor si a fundului.  Aici recomandam o burtiera tip pantalon care sa remodeleze fundul si soldurile.

 

Sunt unele tipuri de burtiere modelatoare, numite burtiera prenatala modelatoare, care are ca scop reducerea presiunii asupra spatelui femeii insarcinate.

De asemenea, sunt tipuri de burtiere care te vor ajuta sa slabesti. Acestea sunt facute din materiale mai groase, care nu vor lasa pielea sa respire, transpirand, si astfel slabind. Aceste tipuri de burtiere, este bine sa le purtati atunci cand faceti sport, pentru a mari efectul acestora.

Atunci cand alegi o burtiera, este recomandat sa alegi una mai ‘soft’ pentru a spori comfortul in timpul purtarii.